SOVRUMSMYS I HAVETS FÄRGER…

(Samarbete) 

Hej onsdag!

Här sitter jag och myser över att jag fått upp min första tavelvägg någonsin! Det var inte alls särskilt svårt när det finns så mycket mallar på nätet. Kul var det i alla fall och härligt med en vägg som inte känns så tom. En annan liten detalj som också bidrar till att väggen känns mindre kal är den mjuka sänggaveln som jag skapat med hjälp av stora härliga 80*80-kuddar från Lovely Linen. Jag hade länge funderat på hur vi skulle göra med sänggavel då det var riktigt svårt att hitta något som passade till den lite råa vindsvåningsstilen vi har här uppe. Men så plötsligt när vi var på Formex i vintras och jag såg de där stora kuddarna i Kardelens monter föll allt på plats. De är dessutom alldeles galet sköna att ha där när man vill äta frukost eller varför inte lunch i sängen 😉

Sköna hem var alldeles proppat med de här härliga färgerna i havets alla toner och det kändes väldigt mysigt att få sitta där i mina egna sängkläder i färgen Misty Ocean, också de från Lovely Linen som ni hittar här. 

Visst är det härligt när man kan plocka in små ljuvliga snödroppar från trädgården?! För det mesta brukar de hamna i äggkoppar eller små snapsglas men nu har jag de här små ljuvliga vaserna från Cooee, Visst är de fina? Ni hittar dem här hos bästa Bybinett, superbra pris dessutom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.