MIN EGEN VÅRSALONG…

Hej på er! Här jobbas det frenetiskt i köket, barnen och M bakar minipizzor och grisinis till kvällens Mellomys! Själv har jag precis kommit hem från butiken och varvar ner här framför datorn en stund. Eller egentligen varvar jag kanske inte ner direkt men jag sitter här i ett alldeles underbart kreativt mood och konkretiserar nattens och morgonens inredningsbonanza. 
Har i flera veckor bara längtat efter att få sätta tänderna i dessa två rum och fixa lite vårstämning. Känner mig så galet nöjd med min inre bild, nu gäller det bara att realisera den 🙂
Dags att beställa hem lite tygprover från Bemz och spana in mattor, kuddar och lampor. Älskar min nya Tagelampa från Pholc som jag klickade hem innan sportlovet men kommer nog fixa med lite fler lampor i matsalen… 
Åh, nu kom M med en alldeles underbar liten caprese, nybakade grisinis och ett litet glas rött till mig här framför datorn…LOVE! 
Underbar print från Hagedornhagen som finns hos grymma Bybinett
Är så förtjust i dessa underbara naturtoner. Jag har utgått från våra Beetlestolar från Gubi samt tapeten The Brook som vi har i hallen och tagit fasta på den gröna och rosa färgskalan. Hoppas verkligen att slutresultatet blir som jag tänkt… 
Ha en riktigt härlig lördag bästa ni och hoppas nu att rätt låt vinner 😉


Lampan Tage från Pholc levererades från Sleepo för några veckor sedan, älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.