BARNAKUTEN OCH MYSFIKA…

Ja, precis som det låter så har vi idag kombinerat barnakuten med mysfika… Vilhelm vaknade i morse och kunde inte stödja på ena benet utan bara skrek rakt ut och tårarna sprutade. Vi försökte med massage och lite mys för att sedan testa att gå igen men det var helt omöjligt. Han var helt lugn så länge han satt ner men så fort han belastade benet så grät han. Nu hör till saken att den lilla gossen normalt är ett väldigt rörligt barn varför jag reagerade, han skulle aldrig välja att sitta still och bli buren överallt. Eftersom VC inte hade någon tid förrän på eftermiddagen blev det ett besök på barnakuten där vi träffade världens gulligaste läkare som inte hittade något fel 🙂 Nu går han igen så antagligen var det en nerv eller något som inte låg rätt efter nattens sömn.

När vi ändå var hemma passade vi på att inhandla lite godsaker på vårt lokala bageri Kardemumma (Kyrkbyns egna stenugnsbageri som gör världens godaste knäckebröd!) och hämtade hem Lovisa lite tidigare än normalt… Det var så fantastiskt mysigt att få hänga med de där små kottarna igen. Lovisa var dessutom helnöjd då Kardemumma hade svängt ihop en alternativ semla med hallongrädde och vaniljkräm, en fettisbulle helt i hennes smak 😉

Otroligt skönt att se att han repade sig så fort, det gör verkligen ont i hjärtat när barnen är sjuka och man inte kan hjälpa dem. Nu leker de för fullt här hemma och det är dags för mig att svänga ihop lite färsk pasta med grym buffelmozarella från vår nya delidisk! Ha en riktigt mysig kväll nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.