VACKRASTE LUCIAN

I samarbete med Hilke in Design

Hej på er, nu var det ett tag sedan jag skrev här inne men efter förra inlägget behövde jag en liten paus, hoppas att ni har förståelse för det. Veckan som gått har både varit emotionellt omtumlande samtidigt som vi hade en rolig fotografering inplanerad. Jag valde att genomföra den trots allt, allt var ju redan inbokat och jag tänkte att det faktiskt var bättre att försöka avleda tankarna och fokusera på något positivt och det ångrar jag verkligen inte.

Som en liten bonus kunde jag i början av veckan hämta ut den här fullkomligt fantastiska Lucian från Hilke in Design. Alltså jag är kär! Jag brukar inte vara så förtjust i adventsljusstakar men den här underbara och galet tunga mässingsljusstaken fullkomligt golvade mig. Nu kommer det inte vara några som helst problem att smyga in lite advent i inredningen.

Då återstår bara problemet med att hitta den perfekta platsen, pianot eller avlastningsbordet? Eller kommer det kanske bli på det nya soffbordet på sikt? Det är ju faktiskt nu i veckan som allt liksom skall hitta sin rätta plats för till helgen har vi första advent och då skall ju allt vara fixat och klart. Det enda som jag känner mig riktigt säker på är att det här kommer att bli en klassiker var den än står, en sådan där underbar inredningsdetalj som man aldrig tröttnar på… Love! Ha en mysig söndagskväll nu.

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.