SOFFBORDET

I samarbete med Schangtil design

Äntligen är vårt nya soffbord här! Det tog ett tag att bestämma mig, har ju funderat hela hösten och haft lite olika bord i åtanke men när jag snubblade över det här företaget via Instagram så bara dog jag en smula. Att det dessutom är ett ambitiöst ungt företag gjorde mig bara ännu mer sugen.

Idén bakom Schangtil Design växte fram efter många år av inredningsintresse och nyfikenhet hos företagets grundare. De ville ta fram möbler och inredningsdetaljer med det där lilla extra som skulle ha förmågan att förgylla vilket hem som helst och som inte alla har.

Deras mål var att hålla ett sortiment med tidsenliga och unika inredningsprodukter, möbler och föremål inspirerade av de senaste trenderna med fokus på den aktuella art déco stilen.

I skrivande stund har de en liten kollektion som ligger dem varmt om hjärtat. De jobbar hela tiden vidare med att utöka sitt sortiment och ta fram nya produkter.

Deras ledord är – kvalitet, personlighet och design.

Som en bonus samarbetar de med flera fabriker och har förutom sitt standardsortiment möjlighet att ta fram produkter enligt kundens egna önskemål.

Hur härligt låter inte det?!

Jag är helt såld på vårt nya Cirkusbord och tror att vi kommer att trivas superbra med det. Ser verkligen fram emot att fylla det med härliga böcker, fredagssnittisar och ljusstakar såhär till jul. Tror dessutom att det kommer att passa alldeles utmärkt med årets julfärger som jag skrev om i förra inlägget. Eller vad tror ni?

Nu är det dags att mysa till det i soffan och njuta av lite god choklad från Ejes och en kopp kaffe… Mmm, hoppas att ni också njuter av ledigheten.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.