FLER TIMMAR PÅ DYGNET NÅGON?

Äntligen på plats i butiken!

Någon som kan erbjuda det? 

Alltså, likadant varje år… Dagen innan den där ljuvliga paketkalendern skall vara klar så sitter jag där vid 02 på natten och slår in paket så det knakar om det (alltså egentligen samma dag)! Att jag inte lär mig någon gång?! Livet bara far fram och jag försöker hänga med bäst det går. Är det så att det alltid händer mycket kring mig eller är det min hjärna och min kropp som lever två olika liv? Ha ha, i vilket fall som helst så säger munnen tuppen JA till allt medan hjärnan hela tiden har åsikter om hur munnen tänker när den säger så och sedan sitter jag där med andan i halsen och undrar hur jag skall hinna med allt… 
Tur att de där små har blivit stora och numera hjälper till att baka 😉

Jag vet, tokdålig kvalitet men åh vad tiden går… Såhär såg de här små gullungarna ut när vi åkte till mäklaren för att köpa hus för 4-5 år sedan…

Just nu är det kombinationen av alla roliga jobb, de tre små ljuvliga barnen, det där fjärde som inte blev, julen som närmar sig med stormsteg både i butiken och här hemma. Stryka, jobba, baka, gosa, slå in paket, visa närhet och kärlek till en 7-åring med lite extra mammabehov just nu, hänga upp adventsstjärnor, sätta sig in i bokföringssystem, fundera på att någon gång hitta tid för att ta körkort… Duscha? Jo men det får bli nu, mitt i natten 🙂

Men jag älskar mitt liv, skulle inte vilja ha det på något annat vis, möjligtvis de där extra timmarna per dygn då jag skulle stryka och fixa Filippas nya rum… 
Ja ja, är helt övertygad om att jag inte är ensam om att känna så här, eller vad säger ni?!
Nu blir det en mitt-i-natten-dusch för mig…
Kram
Och såhär mysigt blev det efter de där åren av slit, renoveringar och tillbyggnader…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.