FINASTE KLÄNNINGARNA…

Innehåller reklam för min egen butik www.decided.se

Passade på att ta lite bilder på några av alla de underbara festklänningar som vi har i butiken just nu. Alltså, jag har alltid älskat att köpa julklänningar och liksom planera inför alla härliga kalas som dessa mysiga tider bjuder på. I år fick jag ju dessutom börja jättetidigt då allt skulle beställas sådär galet långt i förväg men jag är verkligen jättenöjd med alla inköp till butiken.

I veckan händer det dessutom stora saker hos oss på Decided.se då vi faktiskt kommer att få ett litet hörn i en fysisk butik här i Täby Kyrkby! Som jag har längtat efter det här… Vår lokala blomsterhandlare, Täby kyrkby Blommor & Ting, skall byta lokaler och kommer från och med tisdag den 22/11 att finnas i större lokaler uppe vid flickornas skola och Vilhelms förskola och där kommer jag alltså få vara med på ett hörn.

Jag var inne och kikade på lokalen i veckan och de har gjort så otroligt fint där uppe, det kommer verkligen vara supermysigt att få vara en del av den fina butiken. Självklart innebär det också massa mer jobb men det ser jag verkligen bara fram emot. Dessutom kommer det ju att bli lättare för alla lokala kunder att få kika, klämma och känna på alla mysiga och mjuka blivande julklappar.

På tal om mysiga och mjuka så har ni den där underbara lilla röda klänningen från MarMar Copenhagen som ses på nedersta bilden, den perfekta julklänningen för de allra minsta! Gjord i deras allra mjukaste material med inbyggd body blir den helt galet söt med ett par mjuka finskor och en rosett i håret… Love!

Hoppas att ni hittar något fint till alla era små decided kids!

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.