TUR ATT VI ÄR SÅDANA TIDSOPTIMISTERTror faktiskt inte att vi skulle köpt huset om vi inte hade varit sådana galet galna tidsoptimister. Vi slog till som om vi köpte en kul liten legobyggsats, how hard could it be liksom…. Totalrenovera, bygga ut, fixa en trädgård och samtidigt ha tid att mysa med tre fina gullungar. Det är verkligen ingen lätt match men vi kör på och nu är det ju snart under kontroll. 
Har för tillfället lite svårt att känna fingertopparna när jag skriver då jag precis avslutat ett två timmar långt pass med röjsågen, så galet kul och effektivt men fingrarna surrar som bara den efteråt. Utöver det har jag klippt gräset, hejat på när M byggt terrass och glatt mig åt att en del av de där efterlängtade staketpinnarna kommit upp. Det blev verkligen precis så fint som jag tänkt mig och nu är de ju faktiskt bara grundmålade hittills, förstå så nöjd jag kommer bli när de får et lager med vit fin färg… Love! Terrassen är ju inte alls klar ännu men så fort själva byggandet är färdigt skall den behandlas så att den blir sådär härligt grå, precis som en vacker gammal badbrygga.
Nu skall vi snart grilla lite kyckling här men först skall jag krypa ner i ett varmt bad med ett kallt glas rosé och slappna av i någon minut.
Kram och njut av kvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.