VI SER RÖTT I MILANO…Hej på er!
Tänkte börja den här dagen med att prata lite trender såhär inför hösten… Jag vet, det är fortfarande sommar och visst skall vi njuta av den ett tag till men det kliar ju lite i de där inredningsfingrarna trots allt. 
Så vad har vi att vänta nu till hösten? Enligt mässan i Milano gäller mindre industri och mer Art déco, härliga mönster och statementfärgen RÖTT! 
Är det en sak jag försöker tänka på när jag inreder så är det att inte gå på trenderna för slaviskt, är man inte rik som ett troll kan det vara svårt att byta soffa en gång om året eller matstolar för den delen. Däremot tycker jag trender är kul och det finns massor av sätt att presentera dem i sitt hem utan att förvandla allt. 
Ett enkelt sätt att ta in rött i ett rum och vara lite vågad är att måla om ett sideboard eller skaffa lite nya kuddar och vaser. Själv köpte jag nya ljusstakar och en kudde i våras och med alldeles maffigt röda gladiolus plockar jag nu fram de röda tonerna i dessa inredningsdetaljer. Det behöver liksom inte vara mer komplicerat än så. 
Ha en härlig lördag nu!
Kram


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.