Konsten att summera en sommar…


Hej igen!

Alltså wow! Vilken sommar det har varit och vad tiden har flugit iväg, det känns på allvar inte alls som så länge sedan jag satt här och skrev om Filippas födelsedag… Uppenbarligen har dock tiden inte stått still utan även denna sommar har bjudit på mängder av spännande upptåg och mys. Så hur summerar man då nästan två månader..?

I bilder blev det som ni kan se ovan, valde att ignorera de allra regnigaste dagarna men faktum är att Bovallstrand faktiskt bjudit på riktigt mycket sol även om de inte varit någon vidare värme. Barnen väljer ju att ignorera sådana små detaljer och badar glatt på ändå men själv har jag bara badat två gånger i år vilket känns helt overkligt! Inte för att jag brukar ligga i i timmar, föredrar sydeuropeiska bad, men fler än två dopp per sommar brukar det ju bli. 

I övrigt har barnen hunnit med simskola, tennisskola, seglarskola och mängder av bus och kul med kusinerna och alla sommarkompisar. Det är så otroligt kul att se hur de njuter av ledigheten och chansen att få hänga med kusinerna från Västerås varje dag, tur att vi har våra sommarlov som gör att de har så fin kontakt trots att de inte bor i samma stad. 

Idag kom då vardagen ikapp oss och barnen susade iväg till fritids och förskola för lite mjukstart inför nästa vecka. För mig var det lika bra att komma igång med skrivandet igen och barnen har ändå lite svårt att vara hemma just nu då här råder fullkomlig kaos. Det känns verkligen som om jag är med i något sådant där tv-program där en hel stab kommer in i slutskedet av ett bygge och bara kör på! 

Här är hur mycket folk som helst och mest av allt önskar jag att M och jag kunde vara lediga en månad till bara för att jobba med bygget, känns som om vi fattar avgörande beslut precis hela tiden. Nog om det nu, det får bli ett alldeles eget inlägg fyllt av bilder och uppdateringar.

So long…

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.