Konsten att sätta sprätt på 11 k på 30 sekunder… Aghh!

God morgon!

Eller är det förmiddag nu? Morgonen försvann i ett myller av beslut som skulle fattas igen samt ett supermysigt frukostbesök på Kardemumma med barnen. 

Alltså det här med att vara ensam med alla dessa snickare och deras 1000 frågor gör mig lite lätt panikslagen. Nu skall de ju dessutom få svar helst fem minuter innan frågan ställs eftersom allt går i ett rasande tempo såhär i slutfasen. 

I morse ville de stänga en vägg som väntat på att vi skall fatta beslut kring belysningen i badrummet. M skulle ha ritat ut var lamporna runt spegeln skall sitta innan han gav sig iväg till Sälen men det glömde vi bort i allt kaos så det fick jag göra imorse istället (samtidigt som Ville ylade efter flaska och barnen ville gå ut…).  
Det hela resulterade i att jag snabbt fattade beslutet att vi kör som på övervåningen, samma spegel och lampor, det blir bra tänkte jag. Snickarna upplyste mig vänligt om att jag har en bredare kommod den här gången varpå jag snabbt kastade mig in på hemsidan och hittade en nästan likadan fast med måtten 60*60… Kalas, den tar vi! 

Snabbt satte jag Ville med en flaska i cykelstolen och susade iväg med alla barn till Kardemumma. Väl framme och med en underbar latte i handen informerade jag min kära make om händelseförloppet… Några sekunder senare satte jag latten i halsen då det visade sig att spegeln med det perfekta måttet kostade drygt 11 k mer än den vi har i badrummet där uppe… Ooops! Till mitt försvar så framgår inte priset på hemsidan utan visas i en separat pdf och den såg verkligen exakt likadan ut som den befintliga fast med ett annat mått).

Detta har gjort att jag nu efterlyser en spegel med måttet 60*60 som passar fint på en pärlspontvägg i vårt badrum 🙂

Någon som har koll på en sådan får hemskt gärna upplysa mig om var jag kan hitta den…

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.