En side-by-side eller franska dörrar…

Hej hej!

Så var det söndagskväll och här sitter jag med en kopp te och reflekterar över allt jag spanat på idag… Det blev en utflykt till diverse vitvarubutiker för att spana på vår kommande kyl/frys. Det är verkligen inte lätt då man som vi valt att försöka behålla så mycket som möjligt i en stil som passar vårt snart 100 år gamla hus. 

Efter mycket span och mängder av sökande på nätet hade vi bestämt oss för ett antal modeller från Bosch, Samsung, Liebherr och Smeg som vi skulle titta lite extra på. Vad vi kom fram till efter alla dessa butiker var att det är lika bra att bryta helt, ta ett ultramodernt skåp som ger det vi vill ha i form av bekvämligheter. Helst av allt hade vi velat ha bubblande vatten från kylen men då hade vi varit tvungna att kompromissa med designen då det enda som var snyggt med den funktionen var för brett. 

Det lutar alltså åt ett från Smeg som har både stor kyl- och frysdel trots vatten/ismaskin. Det kommer nog bli bra hursomhelst, allt är ju bättre än när jag försöker klämma in Mathems kassar i ett halvt kylskåp vilket är nuvarande situation… 

Nu skall jag dricka upp mitt te, krypa ner i sängen och försöka sova i alla fall några minuter… Är så sjuuukt pirrig i magen inför Lovisas skolstart imorgon… Tänk att hon blivit så stor! 

Kram och god natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.