En platsbyggd garderob till hallen…

Hej mina vänner!

Igår när jag satt här i min ensamhet så hördes helt plötsligt en svag knackning på dörren och där stod min lilla Lovisaängel med en liten tår på kinden och var inte alls så sugen på att sova borta som hon först trodde att hon skulle vara… Tur för mig det som satt och kände mig så ensam 🙂 Det blev en liten vindruvsfest och sedan kröp vi ner i sängen och läste sagor tills vi somnade, ingen film, bok, städning eller tvätt men mys med en ängel… Det andra hann jag dessutom med när jag vaknade i morse. 

Här ovan ser ni lite bilder från gårdagens snickarjobb, mycket efterlängtade garderober till vår hall, det kommer att bli riktigt bra, äntligen lite plats för våra ytterkläder. Dörrarna kommer från Överjärva byggnadsvård och väntar bara på lite fina foder samt bröstpanel omkring sig. Bröstningen kommer att sitta på 1.2m och se ut som den vi har i befintliga huset, väggarna runtomkring skall kläs med den här favoriten från William Morris, riktigt modigt för att vara mig men jag föll verkligen pladask. 

Till det  hoppas jag på en Kawa lounge stol som får pryda ett av hörnen i hallen (fyller ju snart år så önska kan man …)

Kram på er och njut av den underbara solen nu, det skall jag!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.