En helt vanlig lördag, Malene Birger och en sniff thinner…

God kväll!

Hoppas att ni haft en härlig dag, här har varit riktigt mysigt… Filippa skulle på kalas så vi cyklade iväg hela gänget för en liten drop off och det var otroligt roligt att se hur glada de blev alla tjejerna över att få träffas igen. Lika lyckliga som de stora tjejerna var lika olycklig blev vår lilla Loffa som också ville gå på kalas … men de tysta tårarna hann inte bli många då jag och Lovisas bästis mamma snabbt styrde upp lite lek. Med andra ord så fick vi världens bästa Hugo levererad till oss bara några minuter senare och lyckan var total!

Lilla Ville hängde med så gott han kunde i deras lek men efter ett tag hjälpte han mig att vattna de siiiina blommorna istället. Nu tror jag faktiskt att det bara är just Vilhelm som kan hitta siiiina saker i vår trädgård just nu då det ser ut som ett bombnedslag. Han verkar dock inte bry sig nämnvärt om det utan tycker att roserna är så vackra så trots big bags och annat spännande runtomkring.

När alla de små liven somnat tog jag tag i andra omgången impregnering av de fina marrakechplattorna… Wohoo vilka ångor det blir! 
Kände mig som om jag återigen var 17 år och frågandes stirrade på ett gäng lokala ungdomar på vårt dåvarande landställe som roade sig på samma vis… Precis som då förstår jag inte riktigt fascinationen av dessa starka dofter utan vill helst springa så långt bort från dem som möjligt.  Tyvärr kunde jag inte vända på klacken den här gången utan var tvungen att bita ihop och smörja plattor så det stod härliga till. 
Resultatet? Lätt huvudvärk och en kopp te istället för ett glas rosé på lördagskvällen. Denna omgången var jag dock utrustad med mask som jag fått av grannen och det hjälpte faktiskt ganska bra. 

Händer och underarmar krävde dock sin behandling efteråt för att inte fnasa sönder eller självantända 😉 Räddningen hittar ni i krämen ovan… En helt fantastisk och som en bonus organisk handkräm som verkligen levererar och dessutom luktar ljuvligt, ett litet tips såhär på kvällskvisten. 

Eftersom jag nu bara har strykningen kvar på min lista av alla saker som jag borde göra så tänkte jag helt enkelt kombinera en ny ljudbok med den enorma högen och invänta min kära make som kommer susandes från sin Cykelvasahelg när som helst.

Kram och god natt!

H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.