Bio i badrummet, en spexig tron och ett gäng fårskallar…

Hej på er!
Den efterlängtade biobänken har precis anlänt till vårt lilla kråkslott! Den kommer att bli alldeles perfekt under fönstret i det nya badrummet… Hade egentligen tänkt mig en bänk av gammalt återvunnet trä där men det här blev ju verkligen kalas, tror jag i allal fall. Allt måste ju såklart på plats innan jag kan avgöra helt men känslan är riktigt bra. 

När vi strosade runt där bland alla underbara antika möbler, sååå mycket fint, så sprang jag på den lilla spexiga tronen som ni ser ovan. Samlar ju udda stolar till vårt enorma matbord och denna kanske blir en av dessa..? Slutgiltig färg är ännu okänd, kanske blir det original..? I slutet av denna långa process kan jag lova att hela källaren kommer att vara full av märkliga gamla stolar 😉

De härliga fårskallarna som gick och mumsade alldeles bredvid affären kunde jag bara inte låta bli att fota, så ljuvliga!

Nu mina vänner väntar ett badrumsgolv, såpa och massa scotch brite och trasor på mig,

So long!

H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.