Underbar ekologisk frotté…


God morgon!

Idag sken solen när vi vaknade, vilken skillnad det gör… Dessutom fick vi prova på vad hösten kommer bjuda på då det idag är “barnbytardag” på skolan vilket innebär att man får prova på hur det är att flytta upp en klass. I Lovisas fall betydde det en heldag i skolan istället för förskolan, återkommer med mer detaljer om det senare…

Nu tänkte jag nämligen ägna mig åt en ekologisk frottédröm som jag haft i några år nu men som inte passat in färgmässigt i vårt nuvarande badrum. Det gäller de magiska produkterna från Craft Collective! Alltså de är såå snygga, fluffiga, tjocka och fantastiska och som en liten bonus är de 100% ekologiska! 

Om jag nu är en modig själ och lägger in Voltaire Viskning som jag skrev om här kommer dessa produkter att passa in perfekt… Då blir det Shepherdtofflor och ekologisk morris med luva som gäller till hösten 😉

Deras Hammam-tvål är dessutom magisk och doftar ljuvligt av ros, lavendel och kamomill. Oftast kopplar man ihop tvål med att vara ganska uttorkande men den här är 100% naturlig och lämnar huden mjuk och återfuktad, man kan t.o.m. använda den i ansiktet, det ni! De andra tvålarna i söta små metallaskar har jag inte provat men de utlovar en kryddig doft med en hint av citrus och det låter ju inte heller så dumt…

Nu väntar lite jobb, men vi ses snart!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.