Underbar dag i solen på Rönninge gård…

Hej på er!


Idag har vi haft en fullkomligt fantastisk dag på Rönninge gård med mormor och morfar. Vädret var underbart vackert och solen strålade på oss hela tiden. Först tog vi oss till Viggbyholms station och efter det blev det en mysig promenad med barnen bort till gården. Det är sådär lagom långt även för barnen, mina gillar inte att gå alltför långa strapatser så det passade perfekt. 


Väl framme blev det en fika i Södergårdens trädgård med ljuvligt frasiga våfflor i skuggan av äppelträden. Läget är verkligen perfekt och vill man sitta och mysa lite medan barnen leker finns det mysiga bord med utsikt över den lilla lekparken nere vid vattnet. Det passar alldeles utmärkt om man som jag har en liten böna som gärna vill ha mamma nära.


Tyvärr trillade den lilla godsaken på en stock som hade en elak rostig spik som stack ut… Blod och ett ilsket sår som sträckte sig från skinkan och en bra bit ner på låret 🙁 Stackars lilla ängeln var alldeles otröstlig och inte blev det bättre av sprittvätt av såret, huh!


På vägen hem plockade vi ljuvliga liljekonvaljer vars doft jag just nu njuter av, min absoluta favoritblomma… Den doftar ju ljuvligare än något annat… Delar denna kärlek till liljekonvaljen med min underbara mormor som tyvärr inte finns med oss i livet men ändå är så närvarande stunder som denna. 


Nu skall vi ha ett mysigt fredagsmys med räkor och godsaker idag igen, dumt att ändra på ett vinnande koncept 😉


Stor kram till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.