Thobias ger magiska ögon…God morgon!


Nu skall jag berätta om världens bästa grej för oss som känner att de vaknar först när de “sätter på sig ögonen” läs mascara… 


Vad ni ser här ovan är mitt sommarjag… BBcreme med spf 15, concealer och en gnutta rouge på kinderna… Done! det tar mig ungefär 1 minut att fixa och då mina damer och herrar har jag tagit bort det steg i proceduren som tar absolut längst tid för mig, mascaran. 

Med min nordiska blekhet och ljusa hår föddes jag även med ljusa fransar. Håret mörknade med varje graviditet men icke fransarna, de tycker tydligen om att vara sådär bleka och tunna.

Innan vi gifte oss bestämde jag mig för att testa en fransförlängning (som tur var ett halvår innan) vilket resulterade i att jag såg ut som en drag queen och när de försvann var mina egna fransar galet skadade…
Jag blev rekommenderad att testa Neulash vilket resulterade i de vackraste fransar jag någonsin haft men eftersom det visade sig att dessa kunde vara skadliga slutade jag och fick tillbaka mina ljusa tunna fransar inom loppet av en månad.


Sedan dess har jag jobbat på med mascara och det har väl funkat ok men det händer då och då att jag inte orkar eller hinner vilket i och för sig inte är hela världen men dessa dagar känner jag mig lite som om jag inte vaknat och tittar jag mig i spegeln ser jag sååå trött ut. 


Allt detta leder fram till varför jag igår träffade världens roligaste Thobias, som ni hittar här, för att ytterligare en gång våga testa fransförlängning men denna gång med en helt annan teknik som inte skadar de egna fransarna… 


Är jag nöjd? Absolut!


De känns inte och även om det var lite ovant att vakna med så mörka fransar tror jag att jag kommer att vänja mig snabbt för oj vad skönt det var att inte pilla med mascaran. Dessutom känns ögonen betydligt mindre irriterade än om jag har mascara på. Mina problem med sköldkörteln medför att jag ofta upplever en grusighet i ögonen  och tenderar att bli röd och irriterad för minsta lilla men idag känns allt perfekt.


Har redan bokat in en påfyllning om en månad hos denna underbara kille som sprider glädje och vackra fransar omkring sig 😉


Kram!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.