Sommar sommar och sol…


Hej på er i sommarkvällen!

Får man säga så fastän man känner sig lätt nedfryst efter några timmar i på diverse sommarfester som tog plats utomhus? Jo, man får nog det för solen har skinit på oss och vi har ätit jordgubbar på picknickfilten och spelat brännboll där barnen självklart slog föräldrarna… Visst är det sommar då även om temperaturen inte hinner med 😉

Det var ju självklart alldeles ljuvligt att se Ville och Lovisa sjunga så fint för oss även om nu Ville inte varken sjöng eller satt still i någon större utsträckning. Han var så glad att se oss sitta där på filten att han liksom rörd sig lite i vår riktning… Han passade även på att göra ett litet dansnummer och springa runt lite grand bland alla föräldrar och barn. Lovisa som vet precis vad som är rätt och fel såg först lite bekymrad ut över sin stökiga lillebror men det släppte ganska snabbt när hon fick sjunga och göra alla rörelser de övat på…

Efter den lilla festen hade vi en timme på oss att fixa mer terpentin till våra målare samt hämta provet på kaklet från Peronda, det är väääldigt fint och jag är liiiika velig som innan…

När timmen var över promenerade vi bort till skogsgläntan där Filippa och hennes klass hade sommarfest som ordnats så fint av klassföräldrarna. Det var så otroligt kul att se hur många det var som kom och hur glada barnen blev över att just deras familjer var där. 

Nu sover alla i sina sängar fastän de hävdade för bara några minuter sedan att de var sååå pigga såå… Tur är väl dt för fler fester väntar ju under morgondagen 😉

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.