Skolavslutning…

God kväll!

Vilken dag… Det var som om alla vädergudar tänkte på våra fina sommarbarn och deras avslutning. För första gången i år så fick vi en riktig sommardag där värmen höll i sig långt in på kvällen! När det väl blev svalt hade vi kommit till kaffet och dessutom försett oss själva ordentligt med filtar. 

Det började alldeles magiskt med tåg upp till kyrkan precis som vanligt och sedan hade de ordnat ett jättefint program där alla barn sjöng så otroligt vackert. Emellan varje klass framträdande sa rektorn några ord och prästen höll ett litet sommartal som var alldeles på pricken, det handlade om hur vi föräldrar borde ta sommarlovet lite mer som våra barn gör och strunta i alla måsten…

Efter kyrkan samlades alla i klassrummet där fantastiska Caroline talade till barnen om hur duktiga de hade varit och hur mycket de lärt sig. Alla barnen höll med och i slutet fick de med sig varsitt diplom och en underbar sommarkram. 

Eftersom det var så fint väder kunde vi sedan sitta och mysa på en filt och mumsa jordgubbar medan alla barn sprang runt och lekte. När klockan började närma sig 18 var det dags att knatat bort till skänkstugan där en fantastisk meny väntade. Otroligt god mat, precis som vanligt… Bästa Kenneth med personal levererade 🙂

Nu skall den här lilla mamman sova sött för imorgon börjar sommarlovet och ett visst bygge fortsätter med mängder av spännande detaljer som kräver lite extra styrka och kraft.

Kram kram och god natt!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.