Sista kvällen som 8-åring och duschblandare…


Hej i sommarkvällen!

Nu är den här igen, kvällen innan den stora dagen, kvällen då man inte kan somna, då det kryper i benen och allt känns sådär extra spännande… Tänk att jag inte kommer att vara 8 år imorgon när jag lägger mig… Kom ni ihåg att det är min födelsedag imorgon? Pappa, är du ledig imorgon? Har du sagt till dina arbetskamrater att du inte kan jobba för att jag fyller år? 

I år känns det extra viktigt… Hon vrider och vänder sig där uppe i sängen och kan absolut inte somna! Det kanske känns viktigare vissa år, som om man tar ett stort steg? Fira henne skall vi, så det bara stänker om det… Stod nyss i källaren och snittade blommor och nu börjar paketinslagningen 🙂
M var nere på Kardemumma förut och hämtade bakelser och flaggan står på bänken i köket och väntar tillsammans med kalasbrickan.

När inslagningsfesten är klar gäller det att bestämma duschblandare, röris var här idag och ville ha mått. Tror att vi är ganska säkra på vilken stil vi vill ha på allt, det gäller bara att välja modell. En ny likadan duschstång som vi hade på Bellis kommer äntligen att inhandlas, den är alldeles underbar och rund och fin! Älskade den från första stund där i vårt lilla badrum. Då satt den över ett lika underbart sött runt badkar men nu kommer den att placeras vid vår duschhörna. 

Vad gäller badkarsblandaren så måste jag ju först bestämma vilket badkar som gäller, hade hoppats på att hitta ett gammalt enormt gjutjärnsbadkar på någon av alla byggnadsvårdsbutiker men blir det inte så så har de ju väldigt fina i nyproduktion. Funderar dessutom på att måla delar av det med linoljefärg, skall bara få M att gilla den idén också 😉

Nu skall jag ta mig an presenter och ett ständigt växande berg av kläder som behöver strykas…

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.