Shopping, bubblor och bubbliga bad…

Hej på er!

Vilken dag jag haft… Först blev det härlig sovmorgon, barnen börjar komma in i sommarlovslunk… Efter det hade M lagat en supergod frukost, stekt de två obligatoriska lördagsäggen till Lovisa och fixat leche caliente till Filippa…

När frukosten var färdigmumsad begav jag mig av mot stan för lite födelsedagsshopping med mamma, Filippa fyller ju år om bara några dagar 😉
Visst hittade vi lite fina saker till den lilla ängeln men jag måste säga att vi var ganska så generösa mot oss själva också. Min lilla mamma hittade en ny affär som hade hennes storlek, hon är liten som en myra så det är inte så lätt… Det hela resulterade i topp, klänning och byxor för hennes del… Själv hittade jag ett par underbara byxor från Johnyy Was, två par skor från Sofie Schnoor och en underbar rosring (återkommer med fina bilder senare). 

Om lilla Flipps kommer att bli nöjd på sin stora dag? Det tror jag absolut men det tar vi då 😉

När jag sagt hej då till M&P susade jag vidare mot Corinne and Friends för en date med bästa frisören, Ryan, som idag skulle göra mig sommarblond. Han lyckades som vanligt alldeles utmärkt och eftersom det var lördag blev jag dessutom bortskämd med bubblor och färsk frukt undertiden… Fantastiskt!

Medan jag roade mig på detta dekadenta vis tog min kära make alla barnen på cykelutflykt till en mysig park i skogen… Alla var med andra ord nöjda och glada… När kvällen kom och änglarna blev lite kalla och trötta stormade de in som små lortgrisar varför de skrubbades rena i bubbelbad… 

Och nu mina vänner är det dags för saga!

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.