Så, nu behöver vi inte oroa oss över läskintag mer…

God kväll!

Såhär ser det ut när man tjatar sig till att få smaka på läsk… Färgen är ju väldigt fin så jag kan förstå hur inbjudande det ser ut, att det däremot är sjuuukt stickigt och smakar grapefrukt är en helt annan sak…

Nu behöver vi i alla fall inte oroa oss över vad han kommer att dricka framöver, han bad snabbt om ett glas mjölk och blev sig själv igen inom kort. 

Ja, det tog i och för sig inte jättelång tid innan ungefär samma min visade sig… Kåvepenin, alla barns och föräldrars mardröm! Lyckas man väl få i det stackars barnet de 3 ml som är ordinerade så har man definitivt begått övergrepp i samband med detta konstnummer. Att efterspelet består av gråt och kräkrelaterade hulkningar gör inte saken bättre. Själv är man klistrig och luktar märkligt för självklart stannar inte dessa droppar där de skall när de väl nått munnen utan sprutas över alla som befinner sig i närområdet.

Det förvånar mig varje gång att läkemedelsföretagen inte kommer på något bättre än det här…

Nu blir det soffa och en kopp te för att lindra min ömmande hals…

Ses imorgon!

Kram!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.