Panelens vara eller icke vara…


Hej på er!

Igår, precis innan avslutningen,  började gossarna sätta panel här hemma. Jag flippade då det blev en helt annan struktur än på befintliga huset vilket medförde att färgen blev både mattare och mörkare. eftersom vi specialbeställt en finsågad panel av just den anledningen (att det skulle gå så fint ihop med befintlig byggnad som möjligt) kändes det lite marigt…

Vi kom dock fram till att gårdagen var barnens dag med alla festligheter så panelen och dess bekymmer fick vänta tills imorgon. Nu är ju imorgon här och vi började dagen med att vara ganska skeptiska till denna panel tills vi upptäckte att stora delar av den bara var målad en gång. Målaren kallades in för att fylla på ytterligare ett lager (det skall bli tre) samt att han fick i uppdrag att stryka på ett lager i det hörnet där det nya och det gamla huset möts… 

Nu känns det bättre och vi överväger att behålla panelen som den är men låta våra målare gå två extravarv med linoljefärgen för att få det att se lite mjukare ut. Vad tror ni? Funkar det?

Till slut hade jag stirrat på det där hörnet för länge och då kom mormor och bjöd mig och barnen på lunch på Kardemumma. Det som normalt tar ca 3 min att gå tog nog 15 eftersom båda damerna propsade på att gå balansgång hela vägen…

Kram på er så ses vi lite senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.