På en perrong i Bålsta och en mysig skolavslutning hos syster yster…

 

 

  


Hej på er!

Vilken dag, här har det varit fullt ös sedan tidig morgon… Vi tänkte överraska syster och hennes fina pojkar på deras avslutning i Västerås. Planen var att hinna med ett tåg från centralen 8:24 men det gick åt pipan varför M körde oss till Bålsta där vi skulle kunna hoppa på samma tåg och på så vis sammanstråla med mormor. 

När vi kom till perrongen hade vi 30 minuter tillgodo och tjejerna började med diverse ramsor för att inte bli för uttråkade och dessutom hålla sig varma. Ville däremot var lite uttråkad i sin vagn (ville inte ha honom springandes på en perrong).När tåget skulle komma meddelades att det var försenat med en halvtimme, tjohoo… En timme med tre barn väntades på ett tåg 😉

Efter mycket om och men kom vi i alla fall fram till Västerås där vi kastade oss in på Espresso House, tog med oss lite frukost och rusade mot kyrkan… Precis när klockorna började ringa körde vi in i kyrkan och slog oss ner med något villt i blicken. 

Avslutningen var jättefin och det ar kul att få fira vår fina Lukas en så fin sommardag som denna. 

Ville var lite för vild för att vara kvar inne i kyrkan hela tiden så vi gick ut för lite bil och cykelspan när han blev för otålig.  När ceremonin var över gick vi en mysig promenad i solen hem till det fina huset på Apotekargatan och där bjöd syster yster på supermumsig fika inkl häng i trädgården och slapp på altanen. 

Vid 16 var det dags att ta tåget hem för att möta M men det gick inte riktigt som planerat… Inte mindre än tre avgångar mot Stockholm var avstängda så det var bara att vackert ringa M som kom och hämtade oss 90 min senare… 

Nu är vi äntligen hemma igen… Barnen är utmattade och ligger i små högar i soffan och tittar på sommarlov och M fixar lite räkor i köket…

Kram på er alla för nu skall jag luta mig tillbaka ett tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.