Nu leker vi sommar…

God morgon!

Åh vilken vacker morgon vi har haft, sommar rakt igenom även om den är lite sval… Skall snart ge mig ut i trädgården och förse mig med syréner, finns inget bättre än att få in den doften i huset! 

Barnen bestämde dessutom att det var dags för lite sommarkläder, jag förstår dem verkligen, man är ju så trött på fleecetröjor, jeans och koftor vid det här laget… I vilket fall som helst så plockade de fram underbara tunna sommarklänningar med små söta ananasfrukter på från danska Wheat, de gör så fina baskläder, kolla in här. Men eftersom det inte är 25-30 grader utanför dörren så vi fick klämma in tröjor under för att de inte skulle förfrysa 😉

Ville tog sig en tur på Hans Kungliga Gunghäst som står i flickornas rum, den är ganska hög men Lovisa hjälpte honom upp och de var väldigt nöjda båda två. Han är så stor nu, det är galet! 

Idag väntar sommartreatment med en viss Thobias inne i stan, återkommer om den samt en mängd uppdateringar från bygget någon gång i eftermiddag… Håll nu tummarna för att fönster och dörrar kommer på plats samt att regnet håller sig borta så att målningen av huset flyter på.

Ha en fantastisk dag!

Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.