Nio år och med efterlängtad dator…


Hejsan!

Japp, i år var det M som valde de flesta av presenterna och det var väldans teknikorienterat med dator, lurar, matta och mus. Själv slog jag till på Den Stora Boken om Sandvargen, bikinisar, mysiga pysselböcker och annat gosigt. Dessutom gjorde M henne otroligt glad genom att vara hemma hela dagen, där ser man vad som är viktigast. Hon har absolut varit stolt över sin dator och berättat för typ alla vi stött på under dagen att hon fått den men… Sandvargen var också populär och framförallt, den här mysiga dagen med pappa.

Nu väntar vi på farfar och Agneta som skulle varit här för tre timmar sedan men som fortfarande lyser med sin frånvaro relaterat till trafikkaos…

Lilla söta Ville med sin dubbelsidiga öroninflammation lyckades till råga på allt bli stucken av en geting för någon timme sedan och nu glider han omkring här i huset och säger Aj aj! och pekar på benet. Det verkar i alla fall inte som om han är allergisk då det ser finare och finare ut ju mer tiden går. 

Idag kom målarna tillbaka igen och plåtkillarna letade sig också hit så nu är det snart fritt fram att lägga takpannor. Kan inte förstå hur jag skall kunna hålla mig borta men nu väntar Bovall med mängder av sommaräventyr och vi får väl helt enkelt ta små bryt och åka upp hit för att hålla koll på allt som händer…

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.