Nää… kan någon ge mig lite lyckopiller..?

Hej på er!

Här har solen äntligen letat sig fram men det hjälper inte… Hörde på radion att det är den regnigaste maj på över 200 år och den kallaste sedan början av 60-talet (eller var det tvärtom?), inte konstigt att alla mina blommor frös. Känner mig så sjukt låg och det spelar ingen roll vad jag gör eller var jag försöker att hitta inspiration, allt känns dötrist!

Så därför letade jag fram lite pics som jag tog för någon dag sedan som kanske kan vara inspirerande för er åtminstone. Bilderna kommer från Inside Living, en livsstilsbutik proppad med dansk design, vilket aldrig kan gå fel… Här hittar man både inredning, små myssaker, kuddar och kläder…

Nu skall jag leta vidare efter de perfekta stolarna till matbordet… Som jag nämnt tidigare vill jag ju blanda hej vilt vilket låter som om det vore ett ganska lätt jobb men icke… Trots att jag har en hel massa favoriter så blir jag bara förvirrad och fundersam, hur mycket kan man blanda egentligen? Borde nog ägna mig åt något betydligt mindre kreativt idag, kommer aldrig bli nöjd när jag är på det här humöret…

Hoppas att ni har det bättre och att mitt måndagsmood försvinner inom kort! Kanske skall gå ut med kaffe till alla snickare, då blir jag nog glad, ett steg närmre drömhuset…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.