Like a whisper…

Whisper

Viskning

Peronda

Hej igen!

Precis när jag trodde att det stod mellan två golvvarianter i badrummet så har jag hittat en tredje som talade till mitt inre! 

Marrakech design har kommit med en kompis till Voltaire Viskning vid namn Voltaire Whsiper… Den är perfekt och suddar bort det lilla tvivel jag hade över viskningen, tycker att den känns aningen “bullig” med de grå runda formerna medan Whisper blir lite ljusare och jämnare. 

Vet inte riktigt hur jag skall beskriva det men den känns mer harmonisk…

Det blir dock till att boka då det väntas i butik först i augusti men det kan det absolut vara värt, killarna kan ju jobba på och göra allt fram till plattsättningen…

Jaha, då kan det hända att det reserverade skåpet får smaka på penseln och bli grått, det blir nog bra oavsett. När alla kalas är över skall jag klämma och känna på material och göra två moodboards, en i gråskala och en i turkos…

Nattinatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.