Juliaresan…

Hej igen, tittar in snabbt igen för att dela Viktors önskan… Texten är inte min utan är tagen från Facebook. Vill ni vara med och skänka en slant så gör det annars kan ni bara dela inlägget så att budskapet sprids… Stort tack!
Vi blev precis kontaktade av en tjej som bad oss dela detta. Vidriga, vidriga sjukdom. Vi tänker på Viktor och hans anhöriga heart emoticon

Nu hoppas vi att många av er vill vara med och hjälpa till med detta!

Viktor har alltid varit varit frisk, glad och sprallig kille och för 3år sedan när han gick i 7an sökte han vård för extrema ryggsmärtor men togs inte riktigt seriöst av vården. Han blev hemskickad och fick höra att det hör till tonåren. 1.5år senare upptäcktes att Viktor fått hjärntumör (glioblastom) i ryggmärg och hjärna grad 4, vilken är den elakaste varianten av hjärntumörer. Olika behandlingar har testats men det visar sig nu att just denna typ av cancer aldrig har botats och i Sverige har man aldrig behandlat ett barn med denna typ av cancer. Dagarna blir bara värre och värre för Viktor och smärtan tar över största tiden av hans dagar.

Man har nu testat den sista behandlingen som finns att testa. En MRT gjordes nyligen och det visade sig att det nu växt ytterligare ett flertal tumörer i hjärnan på väldigt kort tid.

Den 5 Juni 2015 när hans kompisar fick sommarlov, fick han veta att de ska sluta med behandlingen mot cancern. Det de ska fokusera på nu är att lindra hans smärta den sista tiden i livet han har kvar. Viktors önskan är nu att få åka iväg på en semester med sin familj och få bo på lyxhotell. Få tänka på något annat än sjukdomen.

Viktors familj skulle aldrig be om pengar, men vi är två stycken nära vänner till Viktors storasyster Amanda som vill hjälpa dem att få komma iväg på en lyxsemester tillsammans hela familjen.

Tiden är knapp och de behöver komma iväg så snabbt som möjligt, så målet är att de ska åka iväg inom någon vecka. Det är här ni kommer in i bilden – om alla skänker en slant, liten eller stor, så skulle vi kunna få ihop pengar och hjälpa dem en bit på vägen.

Alla summor uppskattas, en tia kan göra stor skillnad! Vart enda öre vi får in går direkt till Viktor och hans familj.

Viktor och hans familj skulle kunna få en lyxsemester tillsammans de aldrig kommer att glömma innan det är försent. Så snälla, sprid och dela gärna. All kärlek till er!

Bank: Handelsbanken
Clearingnummer: 6341
Kontonummer: 798 547 758

Swish: 070- 203 25 59
(Kontot och mobilnumret är kopplat till Madeleine Eriksson)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.