Grillning och planer för morgondagen…

God afton!

Nu har vi haft en supermysig grillning med våra målare och sedan avslutat med lite soffmys följt av nattning i lite olika sängar… Vi är verkligen Ikeafamiljen… Flickorna och jag somnade i M:s och min säng medan Ville och M slumrade i Filippas 😉

Nu sitter jag och väntar på att min glass skall tina precis sådär lagom mycket, det gäller ju att ta den när den är som bäst, precis innan den blir för rinnig. Imorgon väntar mer husjobb, det kommer tydligen plåtkillar till oss trots att det är lördag, tror att de vill börja lägga pannor på måndag och då måste plåtarbetet tydligen vara klart.

Själva tänkte vi ta en sväng till Rönninge by om vädret blir fint, en jättefin gård här i Täby med lite söta djur för barnen att titta på. Det ligger dessutom precis nere vid vattnet och har en gullig liten lekpark och våffelstuga där man sitter mitt i grönskan och bara njuter. Vill man så kan man dessutom knata vidare till Viggbyholms stationscafé som ligger på lagom promenadavstånd… Vi får se vad vädret tillåter helt enkelt. 

Kram på er och hoppas att fredagen varit mysig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.