God mat och loppisfynd…

Hej hej!

Hoppas att ni haft en mysig dag… Här har ju sommarlovet börjat och nu gäller det att fylla dagarna med spännande upptåg och härligt häng med kompisar och familjen. Hur gör vi då det? Vi har ägnat de senaste dagarna åt att mysa med mommo och moffa som Ville nu kan säga 🙂 Mommo har funnits med ett tak i hans något begränsade ordförråd men nu finns alltså moffa med också. Tidigare kallades alla män för pappa, enklast så…

Det har i alla fall blivit härliga middagar , dels på restaurangen igår men i måndags blev det hemma hos oss och då bjöd vi på det här… Underbart god pasta med lite chilikryddad gotländsk färs och en härlig caprese… Den ljuvliga tomat/mozarellasalladen lever vi på under sommarmånaderna, ibland med vanlig olivolja ringlat över och ibland med olivolja med citron vilket gör den galet fräsch… Oavsett så är det en favorit hos de flesta familjemedlemmar och vill man skoja till det kan barnen få göra små minivarianter att bjuda på. Då tar man bara tandpetare, minimozarella, körsbärstomater och basilikablad, sedan är det bara att bygga små torn 🙂

För att tala om något helt annat så skrev jag för ett tag sedan om en väska jag fyndat på loppis för 30 kr… Här är den! Fullkomligt älskar den och den passar perfekt till sommarens favoriter, utställda jeans eller någon av alla mina maxiklänningar. Tydligen är den inhandlad i Tunisien någon gång på 60-talet… Kärlek!

Ha en alldeles underbar kväll nu!

Jag tänkte äta lite jordgubbar med M och spana på våra fina beslag till fönsterna som kom idag… Spännande!

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.