Gårdagens sommarshopping…

Sofie Schnoor

Sofie Schnoor

Johnny Was

Johnny Was

Hejsan!

Om gårdagen var flärdfull har den här varit allt annat… M har cyklat från nio i morse fram till 17-tiden och undertiden har jag managerat tre barn samt tagit mig an en konstant växande hög av kläder som behövde strykas. Man kan nog inte ens kalla den för en hög längre utan snarare ett berg, helt galet vad snabbt det går när man är fem i familjen…

Nu väntar äntligen en söndagsmiddag av rang och jag har fått lite tid att mysa med mina nya kärlekar från Johnny Was och Sofie Schnoor. Igår blev det svarta klackarna på som ni kunde se här men idag klämmer jag på mina gnistrande stenar. För tredje året i rad blir det flip flops med bling från detta underbara märke. De är verkligen perfekta till typ allt, jag bor i dem på somrarna varför jag måste ha ett nytt par varje år. Det handlar verkligen inte om dålig kvalitet utan att jag som sagt lever i dem och att vi har en väldigt lutande slänt högst upp på tomten som jag borde undvika när jag bär dessa skor 😉

Tanken var egentligen att jag bara skulle köpa just dessa igår men de svarta med maffig klack och galet skön sula liksom talade till mig… Att jag dessutom hittade de underbara byxorna och en superfin rosring att ha till var bara en bonus. Har en kjol från samma märke som jag haft så mycket användning av och älskar varje gång jag bär… Den har markerat midjan som bara den när den varit smal och suttit under den när den växt och haft fina änglar i sig. Är helt övertygad om att byxorna kommer att bli lika välanvända, väntar bara på nästa varma sommardag…

Nu skall jag hjälpa M i köket!

Kram!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.