Fest i dagarna tre? Nej tre fester på en dag… och ett badrum i stort behov av en moodboard…

Älskar dess fast vill ha i en annan färg men det är inga problem, de fixar allt!
Nu har damen i affären ställt en mycket spännande skål på skåpet men om man försöker se bortom den så gillar jag det riktigt mycket…
God afton!

Alltså, vilken dag!!! Jag har pratat i telefon i princip hela dagen, helt galet… En desperat jakt på rätt kommod till badrummet, handfat som passar, kranar som går med allt… belysningen har jag inte ens tänkt på ännu. Som krydda på moset höll våra fönster och dörrar på att hamna på Ekerö men efter samtal med tre olika firmor som alla ville hjälpa till så hoppas vi att de dyker upp här, och ingen annanstans, imorgon förmiddag.

Det blev en reservation av en kommod, en bokad titt på klinker men när vi kom dit visade det sig att de lånat ut provet så det får vi spana på imorgon. Som bonus fick vi reda på att plattorna dessutom läggs 45*45 vilket gör det väldigt svårt med fall för avrinning. Nu återstår att be plattsättaren trolla alt hitta ett annat golv… Eller måla kommoden grå och köra Voltaire viskning istället för det andra från Peronda.

Imorgon blir det om möjligt ännu stressigare då jag har en bokning av sommarfix (berättar mer imorgon) kl 11:30 – 13:30 följt av hela tre sommarfester med barnen varav två är picknickar. Japp kl 13 börjar Filippas Lufsarfest, 15-17 är det sommarfest på förskolan och kl 18 kör Filippas klass igång ett brännbollskalas/picknick för alla familjer… 

På fredag är det dessutom Fritidsfest för föräldrar och barn och på lördag har M herrmiddag… Vet ni vad jag gör på söndag? Låser in mig i badrummet med klassisk musik, doftljus och mängder av mysiga produkter… Eller så ligger jag i ett hörn av soffan och flämtar med en svettig hårtest i pannan… Time will tell…

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.