Ett lyckligt födelsedagsbarn…

Hej på er och god morgon!

Idag har vi sovit lääänge, helt underbart… Gårdagskvällen blev supermysig med farfar och Agneta, de kom fram till slut och då väntade en middag komponerad av självaste Flipps. Hon hade sprungit omkring på Ica Stop och besökt varendaste disk då hennes födelsedagsmiddag skulle bestå av “lite av allt”. Det gjorde den också och det blev supergott. 

Hon fick verkligen alla att jobba för henne… I köttdisken bankades oxfilé så att det skulle bli supertunna, i fiskdisken dividerade de om rätt mängd räkor, tjocklek på laxen samt att hon hann med att snicksnacka lite om att hon var påväg till Bovall med herren som kom från Fjällbacka. Som en liten bonus stannade en av de killarna som hade gått av sitt pass och pratade en stund med henne om födelsedagen och ditten och datten. Eftersom hon pratar med precis alla så har hon många vänner i mataffären.

I bageridelen valde hon ut en finfin baguette, en blåbärscheesecake och lite macarons, till mors lycka glömde hon bort macaronsen så nu har vi lite gott till fikat idag 🙂

När farfar sedan kom blev lyckan total då han hade med sig rollerblades och en radiostyrd helikopter och som en liten kvällspresent fick hon mycket efterlängtade örhängen av Lovisa. 

Idag bjuds det på ett helt annat tempo, packning till en hel familj som på obestämd tid skall befinna sig i underbara Bovallstrand, vår sommarpärla på västkusten, ni vet där solen alltid skiner och man alltid kan bada… Eller, så upplever i alla fall barnen det då Lovisa redan laddat med simglasögon och den nya bikinin, ser lite kallt ut…

Nu blir det en sen frukost!

Kram

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.