Ensam med tre barn, svetten rinner!

Här bland syrénbuskarna stod vi med spikpistoler och körde loss, riktigt kul!

Älskade fransar som får mig att se levande ut trots att svetten rinner nedför ryggen efter denna sjukt kämpiga afton… Bästa Thobias! 

God afton!

Jaha, så är jag fullkomligt svimfärdig och svettig efter att tagit hand om tre små änglar när M är borta på vift. Filippa och Lovisa är ju hur lugna som helst men Ville… Gode Gud! Vet inte vad han går igenom just nu men den här fasen är allt annat än trevlig, han slåss helt oprovocerat och förstår inte alls att han bör sluta eller gör fel. Att han dessutom är fullkomligt vild och vacker gör att varje sekund som M är borta känns som två timmar typ.

Nu spanar jag lite på Champions leaguefinalen och alldeles strax skall jag somna till min ljudbok… Hade tänkt att stryka en enorm hög med kläder som jag tvättat idag men det finns absolut inte en gnutta energi kvar till det. 

Tidigare idag satte M och jag upp stora delar av vårt nya bullerplank. Ville sov och tjejerna lekte så vi passade på… Åh vad roligt det är att få göra det tillsammans! Ofta är det M som fixar allt medan jag tar hand om alla änglar men det är faktiskt sjukt roligt att rent fysiskt få vara med och skapa allt…

Det blev en sväng till Sprall för inhandling av diverse presenter, mååånga kalas den närmsta tiden, och där hittade Ville en dockvagn som han inte ville släppa för allt i världen. Inte för att han var så sugen på att köra omkring dockor utan för att han hittade en med ett underbart bilmönster. Den gossen gör sitt bästa för att rasera mitt tidigare resonemang om att pojkar och flickor inte är på ett visst sätt relaterat till sitt kön… Det finns inget mer pojkstereotypt en min son! Han bryr sig inte det minsta om alla dockor och vagnar som han har här hemma, det är bara bollar och bilar som gäller… Känner mig förvirrad!

Hoppas att komma med bilder på ett nästan färdigt plank imorgon, vi får se hur långt vi hinner… Några hästar eller lamm hann vi ju inte med heller och imorgon är det kalas. Kanske får bli en av de första dagarna på sommarlovet..? Mamma och pappa är ju i stan så de kanske är sugna på att hänga med.

Kram på er och ett stort god natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.