En söndagsmix…

God kväll!

Idag har vi haft en så sjukt härlig söndag utan att vi har gjort något sådär superspeciellt… När den lilla kalasbönan var på kalas och Ville sov hjälpte Filippa oss att bygga plank vilket var sjukt roligt. Hon var så duktig, kånkade brädor och babblade på som bara hon kan men när det väl var dags för att hantera spikpickan blev hon tagen av stundens allvar 😉 Det var lite läskigt fastän man snart är nio år…

Sedan susade M och Flipps iväg för att hämta lilla Loffan och då passade jag på att lägga mig på balkongen i 20 minuter och lyssna på min ljudbok i solen, det gäller att fånga de små stunderna av vila…

När alla var tillbaka åkte vi för att hämta det fina skåpet som skall bli vår badrumskommod på sikt… Undra hur lång tid det kommer ta innan jag bestämt mig för om det blir detta utförande eller om skåpet får smaka på penseln och matchas med the whisper istället… Kan verkligen inte bestämma mig!
Väl hemma i byn igen passade jag på att springa en kortis vilket kändes som en mil, tänk att man märker det redan på första steget. Well, det var inte så konstigt alls faktiskt, jag har haft svårt att andas igen under några dagar och då är det klart att det inte är helt lätt att springa… Men jag kom runt den sträckan jag tänkt och det är det viktigaste…

Dessutom visste jag ju att SPA med flickorna väntade där hemma och det är ju bara så mysigt! Medan vi låg där i badet och körde vår mindfullnesgrej med massor av tända ljus omkring oss började det smattra mot fönsterrutorna och ett sommarregn i solen presenterade sig. Det är något romantiskt över sommarregn… Man blir liksom inte alls sådär butter av det som man kan bli av ett tidigt och kallt vårregn… Det förgyller helt enkelt och efter sig lämnade det inte bara en utan två fantastiska regnbågar!

Nu sover de allihop och jag sitter här med en betydligt mer harmonisk känsla i kroppen än efter gårdagens kamp som ensamförälder…

God natt allihop och sov så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.