Dubbelsidig öroninflammation och en ny dörr…

Hej på er!

Här flyter livet på precis som det passar en småbarnsfamilj… Bokade tid åt Vilhelm på VC idag, det var mest en slump att det blev just han och inte någon av oss andra, vi har dragit runt på en lååångdragen förkylningshistoria hela familjen så jag ville bara börja att kolla upp någon av oss.

Förklarade för den fina doktorn att vi smittar varandra och alla som träffar oss typ och att det inte går över. Svaret var inte på något vis oväntat, vi behandlar bara lunginflammationer och ilskna öroninflammationer med antibiotika… Ni har säkert inte samma virus utan olika förkylningsvirus efter varandra. J, vad svarar man på det..? Jag tror inte det kanske men jag nöjde mig med att låta henne spana i Villes hals och öron. Verdict? Dubbelsidig öroninflammation och svullna mandlar… Resultat? Ville får Kåvepenin  och vi andra har säkert bara olika förkylningsvirus. Vi får återkomma om vi inte blir friska…

Sitter här med min ömmande hals och får helt enkelt börja rodda med vår privata sjukförsäkring för att få en undersökning. Jag vill absolut inte att man skriver ut antibiotika i onödan, det vore riktigt dumt men det hade kanske inte skadat att ta en odling från oss andra så att det inte går runt runt runt…

Så till något roligare, vår fina dörr! Nu är den på plats om än med fel gångjärn och utan trycke men allt kommer att ordna sig till slut… Gillar i alla fall både proportionerna och färgen, tänk att vi skall få en alldeles riktig entré 😉

Nu är det dags att börja fundera på hur fodret runt skall se ut. Vi har ett äldre hus bara något kvarter bort som har en väldigt fin inramning runt dörren, skall se om jag får tag i en bild så kan ni får se. 

Nu skall jag fixa lite mellis till de korsordspysslnade damerna som hävdar att de är hungriga.

Kram!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.