Bygget flyter på och jag njuter…

Den gula väggen skvallrar om ungefär var glasverandan kommer att byggas… Längtar!

Hej på er!

 Åh va det är underbart med sol, lite värme och mängder av byggarbetare. Jag menar verkligen det… Alla som har byggt om eller ut  ha hela tiden höjt ett varnande finger för hur man mår under en renovering (med full rätt ibland) men vi har verkligen haft tur. Det är så underbart att vakna varje morgon och mötas av ljudet till en spikpistol eller slipmaskin. Hela tiden tar de här killarna oss ett steg närmre vår dröm och det är inget annat än  en fröjd att vara med om denna resa. 


Igår kom fönster och fönsterdörrar och på måndag dyker vår efterlängtade pardörr upp, den som kommer göra vår entré till ett alldeles underbart ställe. Hur länge har jag inte drömt om den? Äh, bara i nio år ungefär 😉


Just nu låter det som om det regnar utanför men det gör det inte, solen skiner på oss men en flitig kille tvättar fasaden för att sedan måla den sådär underbart grön som vi bestämde oss för. Det är inte klokt men en dröm som pågått och utvecklats under tre års tid förverkligas just nu…


Magiskt!


Har jag tur så kommer takfönstren upp under dagen och då lovar jag att återkomma med fler bilder från övervåningen. Nu får ni nöja er med lite färg och de fina fönstrena från Allmogesnickerier, de skulle ju inte må dåligt att en liten tvätt men kittet måste härda först så de får vara lite skabbiga i sommar, det bryr jag mig inte det minsta om bara de sitter där de skall och är sådär fina med sina vackra spröjs 🙂


Kram på er, nu skall jag plocka in fredagsblommor från trädgården och sedan gå på fin sommarfest på fritids!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.