Barnbytardagen blev en succé…

God afton!

Nu har min lilla skolböna slocknat… Åh, den lilla ängeln var helt slut och somnade i soffan innan middagen… Snacka om anspänning inför denna dag! 

De fick i alla fall ett underbart välkomnande av all personal med handskakning, några fina ord och ett varmt leende. Tänk vilken skillnad det gör! Lovisa var så nervös innan, det var det enda hon kunde prata om i ett helt dygn och då hjälpte verkligen det där mottagandet… Man kunde fortfarande ta på stämningen men oron var borta. 

Iförd favoritklänningen och liten kofta samt önskad minifläta såg hon så stor ut där hon satt i klassrummet och räckte upp handen och svarade med ett klart och tydligt Ja! när de ropade upp hennes namn. Som vanligt kunde ju inte jag hålla känslorna i styr utan fällde en liten tår i all tysthet… Min lilla minitjej, min truliga skrutta är inte mini längre och hon klarar allt så otroligt fint, är så galet stolt över henne!

Efter en heldag på skolan blev hon hämtad av M och vår projektledare på bygget som också har barn i klassen och sedan blev det glassfest i vår trädgård 🙂 När jag kom hem åkte vi en tur till K-rauta för införskaffning av färg till bullerplanket så nu är trädgården en “målarstudio” fylld av denna oljefärg samt all linoljefärg från Kulturhantverkarna. Får nog hålla barnen borta härifrån i några dagar… Parkhäng och diverse sommarfester är planerade så det blir nog inga problem.

Nu skall jag inreda ett badrum så att jag vet var lamporna skall sitta… Blir svettig av bara tanken, jag vet ju inte hur det skall se ut ännu!!!

Kram på er…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.