Ansiktsmask med sommakänsla…

God morgon!

I eftermiddag börjar sommarlovet och bara för det tittade solen fram idag 😉 Det blir skolavslutning i kyrkan, picknick på skolgården med lite jordgubbar och sedan bär det av till Skänkstugan för skolavslutningsmeny, en underbar tradition… Är så glad att vi har Skänkstugan så nära, bara en cykeltur bort finns denna härliga restaurang med underbart god mat, höga ambitioner, trevlig personal och fantastisk ägare som hela tiden vill utveckla sin verksamhet. I’m a lucky girl…

Nu till dagens morgontips vilket kommer i maskform à la Hannibal… Ni vet en sån där fin mask som man lägger som en duk i ansiktet. Dessa masker är underbara och doftar helt vansinnigt gott. Kan vara skönt när man vill unna sig något eller som en liten gåva när man skall bort på middag… Blommor, doftljus och en ansiktsmask så har man sett till att värdinnan  får njuta både på kvällen men också dagen efter, love it!

Lotus Masque – Extrakt från lotusblomman, aloe vera och ris gör att denna mask är en riktig fuktgivare. Majsstärkelse har i sin tur en avslappnande effekt på en stressad hud vilket gör denna mask perfekt för mig, tänk om jag blir alldeles lugn och rofylld? Magi… Eller så bara njuter jag av doften och känslan 😉

Masque Rose – Naturliga ros och risextrakt ger huden en ordentlig återfuktning samtidigt som broccoliextrakt bidrar till en strålande lyster. 

Masque Pearl – Den här hjälper till att jämna ut och ljusa upp hudtonen vilket är hemligheten bakom att se lite yngre ut, en jämn hudton… Här jobbar naturlig pärlemor med broccoliextrakt för att ge bästa resultat.

Lycka till min vänner!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.