Airbrush, på riktigt…

God morgon!

Eftersom jag fått äran att sminka en brud i sommar så ägnade jag lite tid här på förmiddagen åt att spana nya produkter, leta glow och hålla mig uppdaterad helt enkelt. Då snubblade jag över något som bara lät för bra för att vara sant… Airbrush för oss vanliga dödliga!

Det här kommer att kräva en del djupdykning men det låter onekligen som något alldeles magiskt och recensionerna har varit fantastiska. Kan tänka mig att det tar ett litet tag innan man får till tekniken men lyckas man väl med det så tror jag verkligen på den här modellen av make up. Bara tanken på att ta bort momentet där fingrar, svampar, penslar eller borstar kletar runt i ansiktet känns ju riktigt bra. För om man skall vara ärlig, hur många är det som rengör sina redskap dagligen?

Tyvärr skickar de inte sina produkter till Sverige utan här gäller det att få en snäll vän i USA eller någon på resande fot att skicka mig ett exemplar. Det vore otroligt roligt att prova och produkterna verkar onekligen riktigt bra och “rena”, inga parabener, gluten etc.

Vad tror ni, kommer man stå med ett litet sprayverktyg i framtiden istället för att kladda med krämer, puder, stift etc.?

Kram på er! Nu väntar solen och en spikpistol på mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.