Vad är det med maj?


Hej på er!

Visst är det märkligt, jag kan såsa mig igenom hur många månader om året som helst men maj, vad är det med maj? Var det lika hysteriskt innan man fick barn? Kan inte koma ihåg annat än att det brukade vara vackert väder, luncher intogs i humlan och ville man så blev det vin på någon uteservering på kvällen…

Nu däremot vet jag knappt vad jag heter såhär i slutet av maj, det känns som om jag fullkomligt tappat kontrollen! Avslutningar, picknickar, matsäckar, förskoleaktiviteter, skolarbeten, läkarbesök, vaccinationer och ja… allt möjligt avlöser varandra och mitt i allt står jag och tror att jag blir tokig!

Är ju lite av ett kontrollfreak så det här känns fullkomligt förfärligt! Jag vet knappt vad som är upp och ner längre och en uteservering känns sjukt långt borta. Skulle vilja att familjen fick en projektledare som samlade oss alla efter middagen varje kväll och gick igenom vad som väntade oss kommande dag och vad det krävde av oss i form av mat, kläder, gympakläder etc. Kan man skaffa en sådan tro? Det känns som att det någon gång i tiden var jag men jag tror att jag fått kicken…

Nu har en hel dag försvunnit och det känns som om jag bara jobbat i några timmar.

KNAS!

Kram på er från denna förvirrade själ…

Ps: Ikväll kommer det en rolig överraskning från flickornas rum… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.