Söndag i trädgården hos mig…

God afton!

Här kommer hälsningar från en tokigt förkyld mamma, fru, mig… De där mysiga pussarna som jag berättade att jag fick natten till igår har satt sina spår… Sitter här med en näsa som känns som en stor potatis och en hals som svider som bara den, usch för förkylningar!

Innan detta ljuvliga tillstånd gav sig tillkänna han Ville och jag spela fotboll i säkert två timmar i trädgården och efter det bjöd han och änglarna in grannbarnen för mysigt häng i lekstugan följt av skola i trädgården. Det är så härligt när vädret är sådär varmt och mysigt som det varit här idag, alla små söta barn dyker upp från ingenstans och fantasin i deras lekar har absolut inga gränser. 

När M kom tillbaka efter en lång cykeltur med en kompis passade vi på att åka ut till Ikea och fixa lite småprylar till gästrummet i källaren, absolut inget spännande men lite kuddar och täcken mm som självklart följdes av glass innan hemfärd. Numera nöjer sig inte Ville med att få smaka på någon annans utan vill ha en egen, liten blir stor.

Innan läggdags var vi ute i nya delen av huset och tog massa mått, försökte planera lite var saker och ting skulle stå och kom t,.ex på att vi kommer kunna få plats med en städskrubb under trappan, Kanske inte så festligt men åhh så praktiskt, är verkligen inte nöjd med att behöva springa ner i källaren varje gång jag behöver dammsuga.

Nu skall vi montera lite belysning och annat smått och gott i gästbadrummet, ingen rast ingen ro…

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.