Min rosenknopp dansar och ler… Eller var det en pion?

Hej på er!

Hoppas att dagen varit mysig… Hos oss gick det faktiskt riktigt bra trots min dubbelbokning, Lovisa var nöjd med ett halvt kalas och väldigt stolt över att få visa upp hur duktigt de hade tränat på dansen den här terminen… Från och med hösten är det ju inte danslek längre, då börjar allvaret med riktig balett och byte av lärare till “storbarnens fröken”
Vilka steg hon tar den lilla damen, riktig balett och förskoleklass, inte direkt min lilla bebis längre… 

Tur att jag har Vilhelm som håller mig vaken om nätterna 😉 Tror faktiskt inte att jag sov mer än kanske en timme sammanlagt i natt, feberville kunde inte få ro… 

Han var fullkomligt ljuvlig ändå, kramade mig och pussades hela natten faktiskt… Om jag vände mig på rygg så kom han efter, kröp upp på magen och slog armarna om mig… Det var sådär underbart att jag inte ens orkade bli frustrerad över att jag inte fick sova. Nu känns den där sömnbristen av dock, kroppen beter sig nästan febrigt…

Ja ja, inget som inte lite rosa bubblor råder bot på! Underbara M lagar dessutom etisk ryggbiff från Hälsingestintan som just nu sprider ljuvlig doft i huset… Det köttet är fullkomligt magiskt och som en bonus vet man dessutom att kossorna haft ett bra liv. Djuromsorg och köttkvalitet står i fokus, läs gärna mer här. Hoppas att ni också får något mumsigt att äta!
Go Måns antar jag att man skall säga idag dessutom 😉

Skål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.