Korkvin och nygamla härliga dofter…

God kväll!

Åh vilken mysig avslutning vi haft på denna långhelg. Redan igår bestämde M och jag oss för att vi inte skulle pyssla mer med huset utan bara mysa och hänga med barnen och åhh så skönt det har varit! Alla som bott i en renovering vet ju hur det är, man känner sig aldrig ledig och det finns hela tiden något att göra… Men inte idag, den här söndagen tillhörde oss och den tog vi vara på 😉

Efter utflykten på förmiddagen har vi bara hängt här hemma och slappat runt i tofflor, byggt med kaplastavar, spelat fotboll och tittat på fotboll. Innan vårt söndagsspa grillade M och till det skulle vi dricka en ljuvlig Amarone. Vi har verkligen dykt rakt in i rosésäsongen och det var länge sedan vi drack ett gott rödvin… Det blev det inget med idag heller då det fullkomligt stank av kork… Jaja, vi är ju småbarnsföräldrar och hade givetvis inte druckit upp gårdagens flaska så det fick bli lite franska bubblor till grisen. 

I påsen från mysiga L’Occitanebutiken (alltid så gullig personal) fanns de produkter som jag skrev om här för några dagar sedan (schampo, balsam och inpackning). Jag hade kört Redkens all soft ett tag men nu fick det bli den här serien och jisses vilka underbara dofter som spreds när vi kröp till kojs för kvällssaga denna afton. Igen, detta är helt fantastiska produkter och doften… som sagt, OSLAGBAR!

Passade även på att ladda upp med refillen av deras flytande lavendeltvål med sheasmör och aloe vera, passar perfekt till en torr och känslig hud. Fick med mig en liten mysig gåva som jag tänkte testa imorgon och skriva lite om…

Nu blir det häng med M… Till det? Same procedure as last night, cappuccino och kladdkaka…

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.