Kärlek…


God kväll!

När jag konfirmerades i de Värmländska skogarna för herrans massa år sedan pratade vår underbara präst om vilka skepnader Gud kunde ta… Han kunde komma som en Volvo Amazon, som han gjorde efter två dygn hajkandes i skogen (det var den fina prästen som stoppade min och min bästis cykel i bagageluckan och körde oss sista biten… ).

Ikväll gäller det inte Gud utan kärlekens alla former… I eftermiddags blev det kärlek med en febrig gosse i famnen som överöste mig med supersnoriga pussar… Kanske den mest magiska formen av kärlek..? Totalt överväldigande och fullkomligt sanslös. 

Den jag tänker ägna mig åt om någon timme när alla andra sover är den sockersöta hjärtformade varianten i form av  fudgeblandning från tant Ninni, kanske inte en lika överväldigande form av kärlek men absolut sanslös och total… Denna variant av kola… Mmm!

Och nu? Den romantiska sorten, sen skaldjursmiddag med min fina make…

Love is all around me tonight…

Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.