Inspirerande magasin – åh som jag längtar…

Hej!

Försvann i drömmarnas värld över lunchen med hjälp av dessa inspirerande magasin. Vad härligt det är att bläddra, väcka nya tankar och få härliga idéer… Det fullkomligt sprakar i knoppen när jag ser allt vackert! Vill bara springa ut till mina byggarbetare och säga att jag vill börja nu men de lufsar mest omkring med något så osexigt som isolering just nu så det blir inget med det. 

Men ingen kan stoppa mig från att drömma så det gör jag en masse… Badrummet ser så otroligt mysigt ut med pärlspont och kakelugn, blir så sugen… Pärlsponten kommer vi att få men det blir tyvärr ingen kakelugn i badrummet, får tända mängder av ljus istället och hoppas på att de kommer att räcka för att hitta den där rätta avslappnade stämningen som man vill ha när man tar ett bad. 

Takkronan har jag sett flera varianter på och jag är riktigt sugen på något som man kan förändra efter humör, årstid, tillfälle etc. Här är det äppelblom som klär kronan och det vore ju magiskt nu i dessa tider då man längtar ihjäl sig efter att våren skall kicka igång på riktigt.

Och så hängmattan… the hängmatta om ni frågar mig. Den här bara måste jag hitta ett lämpligt ställe i trädgården för. Tänk att ligga där en härlig sommarkväll och slappa, synd bara att man inte får utsikten på köpet, det hade varit nice.

Nu väntar mer jobb…

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.