Fullt ös..!Hej på er!


Precis som inlägget säger så är det fullt ös här just nu, helt sanslöst! Förrut pysslade två gubbar omkring här utan att göra så mycket väsen av sig även om de faktiskt satte ihop ett helt hus.

Nu däremot har vi fyra killar som skrapar huset och bygger nytt bullerplank, två som springer omkring och drar el, en som kom för att kika på grunden inför golvläggning, en projektledare, en besiktningsman och en som skall montera hängrännor.


Men det är ju trots allt kul att det går framåt även om det känns som om man befinner sig mitt i en tornardo. Besiktningsmannen var för övrigt väldigt nöjd med konstruktion och genomförande av huset vilket känns underbart, det finns ju alltid en gnutta oro med i bilden när det gäller projekt av den här storleken.


Elkillarna körde på och kom med fler fina idéer idag så nu tror vi nog att all belysning, strömbrytare, uttag mm kommer att bli perfekt. Det blir dessutom lika fina material som i resten av huset. När vi drog om elen så bytte vi ut allt till superfina strömbrytare och eluttag av porslin. 

I detta kaos är Ville och jag till råga på allt sjuka. Det går aldrig över för den lilla gossen, han har inte sovit på flera nätter och inte M och jag heller såklart… Det känns som om vi alltid är dundersjuka i maj! Ja ja, blir det inte bättre inatt så får Ville besöka doktorn imorgon… Tills dess får vi testa med hostmedicin som M är och köper just nu.


Vilka tider vi lever i 😉


Då kom det ett litet paket på posten och muntrade upp, superfin tunt stickad tröja från Second Female som kommer passa perfekt när sommarvärmen bestämmer sig för att dyka upp, tack Isa Couture!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.