En fransk viskning, att våga eller inte våga..?

Hej mina vänner!

Idag när vi gick omkring och pratade el så kom vi ju in i badrummet efter ett tag och när jag stod där så började tankarna snurra iväg igen… Det handlar för tillfället om ett härligt badrumsgolv… 

Under många år nu har jag varit sugen på ett underbart golv från Marrakechdesign vid namn Voltaire viskning. Jag gillar verkligen det här golvet som trots sitt ganska “krylliga” mönster ger ett mjukt och fint intryck för ögat då färgskalan är lugn och balanserad… 

De här fina bilderna kommer från bloggen mittvitahus.blogspot.se där härliga Mia visar att det kan bli riktigt snyggt om man håller resten av rummet ljust och lugnt… Vill ni läsa mer om detta badrum så kika in här.

Vi är ju fortfarande bara i startfasen  av det här badrummet men det är vårt tredje på bara några år så vi vet hur lurigt det kan vara att få till alla detaljer så att det blir precis som man tänkt sig. 

Här kommer lite bilder på ett annat drömbadrum som jag föll pladask för efter att ha bläddrat i ett av mina favoritmagasin


Vad tror ni? Funkar det här tillsammans med franska viskningar?

Stor kram!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.